search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 02:50
MENU CLOSE

Euroleague: Ώρα Final Four για τον Ολυμπιακό απόψε κόντρα στη Μονακό

04.05.2022 09:49
olympiakos_new

Την «μητέρα» των μαχών για την πρόκρισή του στο Final Four του Βελιγραδίου δίνει απόψε (21:30 / Novasports4) ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μονακό στο ΣΕΦ.

Οι δύο ομάδες, που θα έρθουν για πέμπτη φορά αντιμέτωπες σ’ αυτή τη σειρά αγώνων, βρίσκονται στο 2-2 και το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση της Euroleague κρίνεται το βράδυ στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει sold out για τον σημερινό αγώνα.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκριση στο 11ο Final Four της Ιστορίας του με στόχο την κατάκτηση του 4ου τίτλου του (1997, 2012, 2013), ενώ η αντίπαλός του Μονακό μετέχει για πρώτη φορά στη Euroleague και το γεγονός πως έφτασε μέχρι τα Playoffs αποτελεί, ήδη, σημαντική επιτυχία.

Ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-Μονακό θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό (19/5) στο Βελιγράδι την Αναντολού Εφές.

Οδηγός των «ερυθρόλευκων» θα είναι το Game 1 της σειράς με τους Μονεγάσκους (71-54) και σε καμία περίπτωση το Game 2, εκείνο δηλαδή της Μεγάλης Παρασκευής στο οποίο ηττήθηκαν με 72-96, απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας, για να το πάρουν πίσω στο Game 3 στο Μονακό. Στο Game 4 οι ερυθρόλευκοι έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά ηττήθηκαν 78-77 με αποτέλεσμα η πρόκριση να κρίνεται απόψε στο ΣΕΦ.

Τέλος, η Euroleague ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν την αναμέτρηση. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα, με τον Σρέτεν Ράντοβιτς να είναι δεύτερος και τον Εμίλιο Πέρεθ τρίτος.

Διαβάστε επίσης:

Champions League: Η Λίβερπουλ έκλεισε θέση για το Παρίσι

Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Volley League Γυναικών – Επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού

Τσέλσι: «Παγώνει» η πώληση της ομάδας λόγω χρεών της στον Αμπράμοβιτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 01:40