ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 21:00
MENU CLOSE

Κορωνοϊός - Πλεύρης: Από 1η Ιουνίου οι αποφάσεις για τις μάσκες

04.05.2022 10:24

Η πορεία της πανδημίας το επόμενο διάστημα θα καθορίσει και τις αποφάσεις σχετικά με την χρήση της μάσκας το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη.

Σχετικά με τους ανεβολίαστους υγειονομικούς, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφαση της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ μέχρι το τέλος του έτους.

Για τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό στους κάτω των 60 ετών, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι η Ελλάδα αναμένει τις σχετικές αποφάσεις και τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Υγειονομικών Οργανισμών.

Τέλος, για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, τόνισε ότι περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες.

Όπως μεταξύ άλλων τον προσωπικό γιατρό που αποκτά δωρεάν ο κάθε πολίτης, τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία αλλά και την αξιολόγηση των δομών υγείας δημόσιων και ιδιωτικών, σε σχέση με τις λοιμώξεις και τις επιπλοκές.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ξεσπάει η μητέρα της τρίχρονης – «Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια»

Χανιά: Άστεγος κάηκε ζωντανός μέσα σε σπίτι που πήρε φωτιά (Photo)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 4 Μαΐου

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 20:59
Exit mobile version