search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θα γίνει πατέρας – Έγκυος η Χρύσα Μιχαλοπούλου (video)

06.05.2022 10:08
koutsopoulos_mixalopoulou

Ο «Θείος Λεωνίδας» θα γίνει πατέρας!

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου θα γίνουν σύντομα γονείς, καθώς η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι στον τέταρτο μήνα της κύησης.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω instagram, είναι ζευγάρι σχεδόν δυο χρόνια ενώ από τον Νοέμβριο συγκατοικούν.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει τον Μάρτιο στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μόλις Χθες» εξήγησε πώς αντιμετωπίζει τόσο εκείνη, όσο και ο γνωστός σεφ τη δημοσιότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον δεσμό τους.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Παντρεύεται τον Βασίλη Μπισμπίκη; – Απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα (Video)

Top Gun Maverick: Ο Τομ Κρουζ έφτασε στην πρεμιέρα… πετώντας! (Video)

Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη η ηθοποιός – Έκπληκτοι οι θαυμαστές της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:35