search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:47
MENU CLOSE

Rome Masters: Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στους 16 – Νίκησε με 2-0 σετ την Αλεξαντρόβα

11.05.2022 16:55
Sakkari_new

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την πρόκρισή της στις «16» του Rome Masters, καθώς επικράτησε της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 2-0 σετ στην πρεμιέρα της στο τουρνουά της Ρώμης.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της επικίνδυνης Ρωσίδας (Νο.31) με 6-3, 6-2 σε 78 λεπτά και έκλεισε πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με την Κόκο Γκοφ στη φάση των «16» της Ρώμης.

Στο πρώτο σετ η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο γινόταν την αδυναμία της αντιπάλου της πίσω από το σερβίς της.

Η Αλεξαντρόβα δυσκολεύτηκε στα πρώτα της σερβίς κάνοντας πιο εύκολο το έργο της Ελληνίδας. Το μπρέικ από πλευράς Σάκκαρη ήρθε σε κρίσιμο σημείο στο 4-3 του σετ, η Μαρία έκανε το 5-3 και έκλεισε το σετ λίγο αργότερα πίσω από το σερβίς της (6-4).

Στο δεύτερο σετ η Μαρία μπήκε με φόρα, έκανε δύο μπρέικ (στο πρώτο και το τρίτο γκέιμ) και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του ματς. Η Αλεξαντρόβα είχε πολλά κενά στο παιχνίδι της, δεν απείλησε με το σερβίς της, με αποτέλεσμα η Ελληνίδα να το εκμεταλλευτεί και να προκριθεί στις 16 καλύτερες της Ρώμης.

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Παραμένει κοντά σε υψηλά 40 ετών ο πληθωρισμός, βυθίζονται τα κρυπτονομίσματα

Πύργος: Εξαφανίστηκε ο Θύμιος – Ήταν θύμα bullying, στημένο το σκηνικό με το πριόνι

Κεραμέως για ΑΠΘ: Η κυβέρνηση έβαλε τέλος «σε έναν παραλογισμό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:45