search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:42
MENU CLOSE

Μαρία Σάκκαρη: Σαν σίφουνας προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells

17.03.2022 23:37
sakkari_qatar_apokleismos_new

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Έλενα Ριμπάκινα 2-0 σετ (7-5, 6-3) και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Indian Wells, όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, πετυχαίνοντας μια δύσκολη ανατροπή στο πρώτο σετ, ενώ επέβαλε τον ρυθμό της στο δεύτερο.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Έλενα Ριμπάκινα με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στο Indian Wells με εμφατικό τρόπο, συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία της στο τουρνουά. Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε με δύσκολη ανατροπή το πρώτο σετ, ενώ επέβαλε εξ αρχής τον ρυθμό της στο δεύτερο.

Η “Σακ” θα τεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ισπανή Παντόσα, Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη και την Ρωσία Κουντερμέτοβα (Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης). Η Ελληνίδα τενίστρια μέσω του συγκεκριμένου τουρνουά έχει τη δυνατότητα να ανέβει μέχρι και τη δεύτερη θέση. Ήδη εξασφάλισε την πέμπτη θέση.

Διαβάστε επίσης:

Europa Conference League: Κατέρρευσε κερκίδα στον αγώνα Ρεν – Λέστερ (Video)

Μάικλ Τζόρνταν για Μάτζικ Τζόνσον: «Ήταν εκείνος που άλλαξε το παιχνίδι στο ΝΒΑ»

Τσέλσι: Η Aethel Partners στη λίστα πιθανών αγοραστών – 6 συνολικά οι «μνηστήρες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32