search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:46
MENU CLOSE

Rome Masters: Στους «8» με ανατροπή ο Τσιτσιπάς, επικράτησε με 2-1 του Κατσάνοφ – Πανηγυρισμοί ακόμη και με σημαία του ΠΑΣΟΚ (Videos)

12.05.2022 16:20
stefanos_tsitsipas

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rome Masters, καθώς κέρδισε τον Κάρεν Χατσάνοφ με 2-1 σετ με φοβερή ανατροπή.

Ο 23χρονος Έλληνας, επικράτησε του 26χρονου Ρώσου (Νο.24) με 4-6, 6-0, 6-3 σε 1 ώρα και 50 λεπτά και περιμένει στην οκτάδα τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Φίλιπ Κραΐνοβιτς και τον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Τσιτσιπάς έδειξε ξανά δύο αγωνιστικά πρόσωπα απέναντι σε έναν παίκτη που νικά για 5η φορά σε ισάριθμα παιχνίδια στο tour.

Με την απόδοσή του έδωσε δικαιώματα στον Ρώσο, που πήρε το εναρκτήριο σετ, όμως ακολούθησε αντίδραση που τον παρέσυρε.

Ο πανηγυρισμός με σημαία του ΠΑΣΟΚ

Ένα viral περιστατικό κατέγραψε η κάμερα στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάρεν Χατσάνοφ, καθώς την ώρα των πανηγυρισμών την προσοχή όλων τράβηξε μια σημαία του ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ήταν λογικό όσοι Έλληνες βρέθηκαν στο γήπεδο πανηγύρισαν με την ψυχή τους, με την κάμερα να «συλλαμβάνει» κι έναν… υποστηρικτή του ΠΑΣΟΚ, που βρέθηκε στη Ρώμη μαζί με μια τεράστια σημαία του σοσιαλιστικού κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Siemens: Αποχωρεί από τη Ρωσία μετά από 170 χρόνια λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Ο πληθωρισμός βυθίζει τις μετοχές παγκοσμίως – Σε χαμηλό 16 μηνών το Bitcoin, σε υψηλό 20ετίας το δολάριο

«The Washington Post»: Με γραφείο στο Κίεβο η εφημερίδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:46