search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Rome Masters: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς – Επικράτησε του Σίνερ με 2-0 (Video)

13.05.2022 18:20
stefanos_tsitsipas

Στα ημιτελικά του Rome Masters ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ του Γιανίκ Σίνερ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-0 σετ (7-6, 6-2) και θα παίξει με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ το Σάββατο (14/5) στα ημιτελικά, καθώς ο Γερμανός κέρδισε εύκολα τον Χιλιανό Γκαρίν με 7-5, 6-2.

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ στο πρώτο σετ, καθώς χρειάστηκε 88 λεπτά για να το πάρει ο Στέφανος στο tie break ενώ όταν έφτασε σε match point, χρειάστηκε να περιμένει δέκα λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι εξαιτίας μία λιποθυμίας στις κερκίδες.

Ο Τσιτσιπάς είχε 10 άσους στο παιχνίδι, αλλά και 5 διπλά λάθη στο σερβίς. Οι 36 winners όμως βοήθησαν απέναντι σε έναν εξαιρετικό Ιταλό που του έκανε τη ζωή δύσκολη, ειδικά με τα drop shot του στο ματς.

Διαβάστε επίσης

Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» κέρδισε δυόμιση Eurovision

Θάνατος Τζωρτζίνας: Τεράστια η ποσότητα της κεταμίνης που εντοπίστηκε – Τι λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Προσφυγή του Δημοσίου κατά της Novartis ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:25