search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:40
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ο «Σασμός» κέρδισε δυόμιση Eurovision

13.05.2022 18:05
tileorasi_tilevarometro_new

Το γκάζι της τηλεθέασης του πάτησε η σειρά «Σασμός» και άφησε πίσω του τον- σκληρό- πολυποίκιλο ανταγωνισμό.

Ο δείκτης της Nielsen Audience Measurement πήγε στο 14,4% για τη σειρά του Alpha, ποσοστό τηλεθέασης που «μεταφράζεται» σε σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές.

Την δική της κούρσα τηλεθέασης έκανε η επίσης δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» που κατάφερε να την παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης με όλα όσα σεναριακά συμβαίνουν στη Μάνη, 1.2 εκατ. τηλεθεατές.

Συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη ημέρα, η σειρά του Mega σημείωσε κάμψη στην απόδοση της, και μάλλον κάποιοι χθες προτίμησαν το επεισόδιο της σειράς «Σασμός», ο οποίος από δεύτερος που ήταν την Τετάρτη, βρέθηκε την Πέμπτη στην κορυφή του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου.

Οι «Άγριες μέλισσες» ήταν εκείνες που ουσιαστικά βρέθηκαν αντικρυστά με τον β ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που μετέδωσε η ΕΡΤ1. Βελτίωσε την απόδοση της σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα. Από το 7,4% η τηλεθέαση της ήταν  9% χθες.

Στην τέταρτη θέση του Top 10 της ημέρας σκαρφάλωσε η μετάδοση της ΕΡΤ1 από τον β ημιτελικό της γιουροβιζιονικής φιέστας στην οποία συμμετείχε και η Κύπρος, αλλά δεν τα κατάφερε να περάσει στην διαγωνιστική τελική διαδικασία του Σαββάτου.

Ο δεύτερος ημιτελικός, είχε καλύτερη απόδοση, συγκριτικά με τον πρώτο, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen. Τον είδαν 684.000- 40.000 περισσότεροι από όσοι ήταν συντονίστηκαν στη συχνότητα της ΕΡΤ1 την Τρίτη- και ο δείκτης μετρήσεων πήγε στο 6,6%.

Στην παρακάτω θέσεις του τηλεβαρόμετρου σε γενικές  κυριάρχησαν τα τηλεπαιχνίδια στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Στην δεκάδα επίσης το «MasterChef» και το «Live News».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Καλύτερα πήγε ο β’ ημιτελικός της Eurovision (Πίνακες)

Έρχονται οι δημοπρασίες του «Cash or Trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη στο Star

Eurovision 2022: Περισσότερος εντυπωσιασμός και πρόκληση, λιγότερη ουσία στον β’ ημιτελικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:40