ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 12:56
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Διαφωνίες «γαλάζιων» για την ένταξη Φινλανδίας – Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

17.05.2022 06:00

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ουάσιγκτον να έστειλε μήνυμα υπέρ της ένταξης Φινλανδίας – Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ωστόσο υπάρχουν πολλοί «γαλάζιοι» που διαφωνούν.  

Στην Ελλάδα πάλι πριν προλάβει ο Πρωθυπουργός να μιλήσει, αρκετά είναι τα «γαλάζια» στελέχη που διαφωνούν με την ένταξη των δύο χωρών στην βορειοατλαντική συμμαχία. Τα πρόσωπα που προέρχονται κυρίως από το «Καραμανλικό» περιβάλλον θεωρούν πως είναι «μία βιαστική κίνηση» και πως «θα πρέπει να περιμένουμε».  

Οι ίδιοι θεωρούν ότι η ένταξη των δύο χωρών μπορεί να «στριμώξει πολύ τις καταστάσεις», πράγμα που σημαίνει ότι «μαθηματικά η Ρωσία θα οδηγηθεί στην αγκαλιά της Κίνας».  

Περιμένουμε να δούμε αν μετά την χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού τα συγκεκριμένα «γαλάζια» στελέχη θα αλλάξουν στάση.  

Διαβάστε επίσης:

Η «συμβολική» γραβάτα του Μπάιντεν

Συνέβη και αυτό: Βενιζέλος και Παπανδρέου… ομοτράπεζοι στα Χανιά – Ποιος τους έφερε κοντά

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης ανακοίνωσε την πρωτιά του στην Κρήτη

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 12:55
Exit mobile version