search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Τουρκικός Τύπος για επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο: Η Ελλάδα είναι 51η πολιτεία των ΗΠΑ (Video)

17.05.2022 11:22
biden_mitsotakis_new

Την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ καθώς και τη συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν σχολιάζει σήμερα, όπως είναι φυσικό, ο Τουρκικός Τύπος.

Από τους τίτλους και τα ρεπορτάζ είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια από την μεγαλύτερη μερίδα των ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να υποβαθμίσουν το γεγονός αλλά και τα όποια θετικά αποτελέσματα για την χώρα μας.

Χαρακτηριστικό είναι το καυστικό σχόλιο της Μilliyet, το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι η… νέα 51η Πολιτεία των ΗΠΑ.

Παράλληλα, τονίζει ότι η χώρα μας παρέδωσε το χρυσό κλειδί στον Μπάιντεν και χαρακτηρίζει τη χώρα μας ως «καϋμένη Ελλάδα» η οποία ενώ έγινε αρχικά παιχνίδι των Βρετανών «δεν έχει πάρει το μάθημά της και δεν έχει καταλάβει τι θα κοστίσει αυτό και τώρα είναι έτοιμη ακόμη και να εγκαταλείψει την ταυτότητά της».

Για «σόου» της Ελλάδας και του Έλληνα πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ έκανε λόγο το Haber Turk με τον ανταποκριτή του να αναφέρεται στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στο Πανεπιστημίο Τζόρτζταουν και τη σημερινή του εμφάνιση στο Κογκρέσο.

«Δεξίωση από τον Μπάιντεν για τον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο», σημείωσε στον τίτλο της η προσκείμενη στην αντιπολίτευση εφημερίδα, Cumhuriyet.

Στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι «ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υπογράμμισε τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο».

Διαβάστε επίσης:

Μαριούπολη: Εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιωτικοί εγκατέλειψαν το Azovstal (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Θα μπορούσε να αποτραπεί; – Oι εκτιμήσεις Αμερικανών επιστημόνων (Photos)

Σολτς: Θα εξοπλίζουμε την Ουκρανία μέχρι να το πάρει απόφαση ο Πούτιν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:50