search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Γιοβάνοβιτς – «Πράσινος» έως το 2024

18.05.2022 19:27
giobanovits_new

Μέχρι το 2024 θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Σέρβος τεχνικός ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια.

Τρία 24ωρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους και μάλιστα για δύο χρόνια, με τον Σέρβο τεχνικό.

Η σύμβαση του 60χρονου τεχνικού έληγε αυτό το καλοκαίρι, καθώς από δική του επιθυμία πέρσι είχε υπογράψει για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του!

Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Γιαννόπουλος: Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους

Συνελήφθη 47χρονος για τη δολοφονία Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

Νίκος Παπανδρέου: Η ανάρτηση – έκπληξη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34