search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:34
MENU CLOSE

Συνελήφθη 47χρονος για τη δολοφονία Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα

18.05.2022 18:35
peripoliko_mera_1322_new

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση μαφιόζικης δολοφονίας μιας Κινέζας, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής.

Είχε προηγηθεί η δήλωση της εξαφάνισής της στις 17 Οκτωβρίου 2020 και το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε δύο μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και ως δράστης, ταυτοποιήθηκε μετά από πολύμηνες έρευνες ένας 47χρονος συμπατριώτης της ο οποίος συνελήφθη.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 38χρονης αλλοδαπής, η σορός της οποίας είχε βρεθεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής και για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Όπως προέκυψε από την πολύμηνη και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ως δράστης ταυτοποιήθηκε 47χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Τέλος οι μάσκες από 1η Ιουνίου – Υποχρεωτική σε αστικά ΜΜΜ, νοσοκομεία και γηροκομεία (Video)

Κηδεία 14χρονου: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον μαθητή που αυτοκτόνησε (Photos)

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον αντιδήμαρχο για το «φακελάκι» – Καταγγελία φαρμακοποιού «ξετύλιξε» το κουβάρι της απάτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06