search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:10
MENU CLOSE

Ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά τον ξεπέρασε – Οι αποκαλύψεις του Όλιβερ Στόουν για τον Ρώσο πρόεδρο (videos)

23.05.2022 10:34
putin_stone_new

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε νοσήσει με καρκίνο αλλά τον ξεπέρασε, αποκάλυψε ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, ο οποίος επί δύο χρόνια είχε εξασφαλίσει άμεση πρόσβαση στο Κρεμλίνο, κάνοντας μια σειρά συνεντεύξεων με τον Ρώσο πρόεδρο, που διήρκεσαν συνολικά πάνω από 20 ώρες.

Έτσι ο Όλιβερ Στόουν είναι ένα από τους ανθρώπους που βρέθηκε πολύ κοντά και για μεγάλο διάστημα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Γι’ αυτό έχει βαρύτητα η αποκάλυψη για την υγεία του Ρώσου προέδρου, που έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά και να διαψεύσει όσους υποστήριζαν πως είναι θέμα χρόνου να μπει στο χειρουργείο.

Μιλώντας στο podcast του Λεξ Φρίντμαν, ο Όλιβερ Στόουν ανέφερε ότι την εποχή που πήρε τις συνεντεύξεις στο Κρεμλίνο, όντως ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε προσβληθεί από καρκίνο, αλλά στην συνέχεια ξεπέρασε το πρόβλημα. Ο Στόουν δεν αποκάλυψε το είδος του καρκίνου από το οποίο προσβλήθηκε ο Πούτιν.

Η φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, που τροφοδοτείται κυρίως από τις βρετανικές ταμπλόιντ, θέλει τον Πούτιν να έχει από καρκίνο του αίματος, μέχρι καρκίνο του θυρεοειδούς, αλλά και πάρκινσον και άλλα προβλήματα υγείας. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά οι ταμπλόιντ συντηρούν αυτές τις φήμες και έφτασαν να γράψουν ότι είναι θέμα χρόνου να μπει στο χειρουργείο ο Πούτιν, φτιάχνοντας μάλιστα και σενάρια για το ποιος θα τον αντικαταστήσει όσο δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του.

Ο Όλιβερ Στόουν ανέφερε επίσης ότι ο Πούτιν έχει απομονωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και εκτίμησε ότι έχει χάσει την επαφή του με τον λαό, κάτι που ίσως τον οδήγησε σε λάθος εκτιμήσεις για το ουκρανικό.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης συναντήθηκε πάνω από 12 φορές με τον Πούτιν σε μία σειρά συνεντεύξεων χωρίς προκαθορισμένο θέμα. Στις συζητήσεις που έγιναν ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία είχε παρέμβει στις αμερικανικές εκλογές το 2016, αλλά και για τα παιδικά του χρόνια μέχρι την άνοδό του στην εξουσία. Αυτές οι συνεντεύξεις συγκροτούν ίσως το πιο πλήρες πορτρέτο του Πούτιν σε δυτικό Μέσο. Πάντως ο Όλιβερ Στόουν, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει συναντηθεί με τον Πούτιν τα τελευταία τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Έτοιμη για επανέναρξη των συνομιλιών με το Κίεβο δηλώνει η Μόσχα

Αυστραλία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντονι Αλμπανέζι – Το life story του ηγέτη των Εργατικών (photos/videos)

Νέα Υόρκη: Ένοπλος σκότωσε 48χρονο επιβάτη μέσα σε συρμό του Μετρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:08