search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 08:44
MENU CLOSE

Υπόθεση για μια βεντέτα και μια χωσιά η τηλεθέαση

26.05.2022 17:32
sasmos65-new

Με μικρές διαφοροποιήσεις που όμως δεν επηρέασαν τη γενική εικόνα των τηλεπροτιμήσεων κύλησε η Τετάρτη, όπως την κατέγραψε στις μετρήσεις της η Nielsen Audience Measurement.


Η δραματική σειρά μυθοπλασίας «Σασμός», με υπόβαθρο την κρητική βεντέτα επικράτησε της ανταγωνιστικής «Η γη της ελιάς» που είναι «χτισμένη» πάνω σε χωσιά.
Την Τετάρτη η κατάληψη της πρώτης θέσης κρίθηκε, όπως φαίνεται σε μικροδιαφορές στις πλοκές των δύο σίριαλ.


Λιγότεροι από 40.000 τηλεθεατές έδωσαν το προβάδισμα στη σειρά του Alpha που κατέγραψε απώλεια σε σχέση με την Τρίτη σε ποσοστό περι το 1,5%.

Διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση η σειρά του Mega με μικρότερη υποχώρηση στην τηλεθέαση της συγκριτικά με την «αντίπαλό» της αλλά και με την απόδοση που είχε ένα 24ώρο νωρίτερα.
Σαν σε ασανσέρ, με αντίθετες κατευθύνσεις, κινήθηκαν το ριάλιτι «Survivor» και το σίριαλ εποχής «Άγριες μέλισσες». Το ένα ανέβηκε μια θέση και το άλλο κατέβηκε, επίσης μία.


Για το «Survivor», ο δείκτης της Nielsen από το 7,9% της Τρίτης κινήθηκε στο 8% την Τετάρτη ενώ για τις «Άγριες μέλισσες» ο δείκτης από το 8% πήγε στο 7%.
Αν και «τσίμπησε» σχεδόν μισή ποσοστιαία μονάδα τηλεθέασης το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» παρέμεινε στη θέση του. Άλλωστε για προς τα πάνω μετακίνηση χρειάζεται περισσότερη τηλεθέαση.


Το μαγειρικό «MasterChef» πέρασε μια θέση πιο πάνω, συγκριτικά με το επεισόδιο της προηγούμενης ημέρας, απλώς διότι υποχώρησε σε τηλεθέαση το τηλεπαιχνίδι «5χ5».
Στην όγδοη θέση πλασαρίστηκε το «Live news» και το Top 10 της ημέρας συμπληρώνουν τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» και «Ρουκ Ζουκ».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Κόντρα για δύο και στο… βάθος η έκπληξη από την ΕΡΤ

«The Ellen DeGeneres Show»: Η εκπομπή φαινόμενο ρίχνει αυλαία έπειτα από 19 χρόνια (photos/video)

Σασμός – Spoiler: Ο Μαθιός ανακοινώνει την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 08:40