search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:30
MENU CLOSE

Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ των Depeche Mode – Ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος

26.05.2022 22:57
dany_new

Ο Andy Fletcher, ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος «Depeche Mode», πέθανε σε ηλικία 60 ετών, σκορπώντας τη θλίψη στους φίλους της μουσικής.

Ο Φλέτσερ ήταν keyboardist, μπασίστας και back vocalist από το 1980 έως σήμερα. Σχημάτισε το βρετανικό συγκρότημα στο Μπάσιλντον στα τέλη της δεκαετίας του 1970 μαζί με τον Martin Gore και τον Vince Clarke, και με τη προσθήκη του τραγουδιστή Dave Gahan το γκρουπ συνέχισε να σημειώνει επιτυχίες στα chart, όπως το New Life και το Just Can’t Get Enough.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε το ίδιο το μουσικό συγκρότημα, με ανάρτηση του στο Facebook.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και γεμάτοι θλίψη με τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου και μέλους της μπάντας Andy “Fletch” Fletcher. Ο Fletcher είχε καρδιά από χρυσάφι, ήταν παρών όποτε τον είχε ανάγκη για μια ζωντανή συζήτηση, ένα καλό γέλιο ή μια κρύα μπύρα. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και σας ζητάμε να τους έχετε στις σκέψεις σας και να σεβαστείτε την ιδιωτικό ήτα τους σε αυτή δύσκολη στιγμή», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Αρπαγή 6χρονου: Ο πατέρας του Ράινερ τονίζει ότι το παιδί «είναι ευτυχισμένο» – Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη Νορβηγία (Video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσία της στη Βουλή «πυροδότησε» τις φήμες για υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές

Τέξας: Πέθανε από έμφραγμα ο άνδρας της δασκάλας που σκοτώθηκε στο μακελειό του δημοτικού σχολείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07