search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Πάνος Νάτσης: Το συνταρακτικό μήνυμα της συντρόφου του για τους 4 μήνες από τον θάνατό του (Photo)

29.05.2022 11:04
natsis_panos-new

Πολύ δύσκολες καταστάσεις συνεχίζει να βιώνει η Διονυσία Γεωργιάδου, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Νάτση.

H μουσικός διατηρούσε σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ηθοποιό, ο οποίος σκοτώθηκε στις 29 Ιανουαρίου, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα, στο Μεταξουργείο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, που συμπληρώθηκαν 4 μήνες από εκείνο το βράδυ, ανέβασε στα instastories ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε: «4 μήνες χωρίς εσένα».

H Διονυσία Γεωργιάδου 40 ημέρες μετά τον θάνατό του είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν μιλήσει 10 λεπτά πριν από το μοιραίο συμβάν.

«Νιώθω σαν να έγινε χθες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει 40 μέρες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν παύεις να είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο επειδή έφυγε. Εγώ συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο, απλώς εκείνος έφυγε. Δεν αλλάξει το συναίσθημά μου».

«Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Συζητούσαμε πολύ μεταξύ μας. Απλώς στενοχωριέμαι που δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός ο Πάνος. μόλις 31 χρόνων. Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που θα ήθελε να κάνει. Ετοιμαζόταν για τη δεύτερη σεζόν στη σειρά “Σέρρες” που θα ξεκινούσε γυρίσματα, είχε κλείσει να παίξει στο Εθνικό Θέατρο με τον Σταμάτη Φασουλή “Στην αυλή των θαυμάτων”. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά. Τα ξέρατε όλα αυτά άλλωστε», συμπλήρωσε.

Επίσης, έκανε και μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή: «Προχωρούσαμε κι εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Το υπόλοιπο ήταν δευτερεύων. Το ουσιαστικό ήταν ότι προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Τώρα το αν θα κάναμε και γάμο και παιδί, δεν τα είχαμε προσδιορισμένα μεταξύ μας. Δεν μας ενδίεφεραν τα τυπικά. Είχαμε ένα συμφωνητικό μεταξύ μας και τελείωσε».

Τέλος, για το πώς θα ήθελε να θυμούνται τον ηθοποιό είπε: «Θα ήθελα να τον θυμούνται όμορφο και χαρούμενο» και συμπλήρωσε: «Είχαμε μιλήσει 10 λεπτά πριν από το τροχαίο. Τον περίμενα να γυρίσει σπίτι».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπία Κρασαγάκη: Αποκάλυψε τη μάχη με τον καρκίνο – Η συγκλονιστική ανάρτηση και το μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η φαρμακερή ατάκα της Ναταλίας Γερμανού στον Πέτρο Ίμβριο: «Η Σουηδία μπροστά μας είναι κωμόπολη» (Video)

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη – Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τρίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44