ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 00:05
MENU CLOSE

Champions League: Ευθύνες σε Λίβερπουλ και σε κολοσσιαία απάτη με τα εισιτήρια για το χάος πριν και μετά τον αγώνα από τη Γαλλία

30.05.2022 17:51

Σε μείζονος σημασίας πολιτικό ζήτημα εξελίσσεται στη Γαλλία το «φιάσκο» της διοργάνωσης του ευρωπαϊκού τελικού ποδοσφαίρου στο Παρίσι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Λίβερπουλ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργανώθηκε σήμερα στο Παρίσι ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν αφού εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι «ένα μικρό μέρος των θεατών δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον αγώνα» κατηγόρησε για άλλη μια φορά τους οπαδούς της Λίβερπουλ για τα επεισόδια. Επικαλούμενος στοιχεία της UEFA, είπε ότι «30.000 με 40.000 οπαδοί της αγγλικής ομάδας βρέθηκαν στο Stade de France είτε χωρίς εισιτήριο είτε με πλαστά εισιτήρια» και ότι το ίδιο είχε συμβεί το 2019 στη Μαδρίτη.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για «μαζική, βιομηχανική και οργανωμένη απάτη πλαστών εισιτηρίων», που «προκάλεσε την αναβολή της έναρξης του αγώνα».

Από την άλλη πλευρά ωστόσο πολλοί Άγγλοι φίλαθλοι αλλά και δημοσιογράφοι που κάλυπταν τον αγώνα κάνουν λόγο για ανοργανωσιά, ολιγάριθμες θύρες εισόδου στο στάδιο, ελλιπείς συγκοινωνίες και αδυναμία διαχείρισης του πλήθους, επιρρίπτοντας το μεγαλύτερο τμήμα της ευθύνης στις γαλλικές αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Σανγκάη: Τέλος το σκληρό lockdown – Με ανακούφιση και δυσπιστία αντέδρασαν οι κάτοικοι (Photos)

Ευλογιά των πιθήκων: Απίθανο να οδηγήσει σε πανδημία, λέει ο ΠΟΥ

Ρόδος: «Με ιστορικό καρδιάς δεν τον κράτησαν για νοσηλεία», καταγγέλλει ο πατέρας του 16χρονου – ΕΔΕ διέταξε το υπ. Υγείας

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 23:51
Exit mobile version