search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:47
MENU CLOSE

Τσιτσιπάς: Είπε «αντίο» στο Rolland Garros – Έχασε με 3-1 από τον Ρούνε και αποκλείστηκε

30.05.2022 18:35
tsitsipas_new

Τέλος το Rolland Garros για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς έχασε με 3-1 σετ από τον Χόλγκερ Ρούνε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

O 19χρονος Δανός επικράτησε με 3-1 σετ (7-5, 3-6, 6-3, 6-4) του Έλληνα τενίστα στο Philippe Chatrier και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, πιο νωρίς από όλοι περίμεναν και θα ήθελε ο ίδιος.

Αυτή ήταν η κορυφαία νίκη της καριέρας του νεαρού αθλητή, που στη φάση των προημιτελικών του κορυφαίου χωμάτινου τουρνουά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντανίλ Μεντβέντεφ-Μάριν Τσίλιτς.

Ο νεαρός Ρούνε, ο οποίος διανύει μόλις τη δεύτερη σεζόν του στο ATP Tour και μετέχει για πρώτη φορά στο γαλλικό γκραν σλαμ, έπαιξε εξαιρετικό τένις και περιόρισε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα τον Έλληνα πρωταθλητή σε παθητικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης

Επικοινωνία Δένδια-Μπλίνκεν για τουρκική προκλητικότητα και κατάληψη ελληνικών τάνκερ από Ιράν

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: «Δεν πιστεύω ότι υπήρξε βιασμός» κατέθεσαν συναθλήτριες της καταγγέλλουσας

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ξέφρενο πάρτι από τους οπαδούς για την άνοδο στην Premier League – Αποθέωση στην «Old Market Square» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:46