search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:07
MENU CLOSE

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και o πρόεδρος του Ομίλου VW κηρύσσουν τη β’ φάση του Astypalea Project (Live)

02.06.2022 18:58
Untitled design (2)

Έναν χρόνο μετά την επίσημη έναρξη του προγράμματος «Αστυπάλαια: Έξυπνο και Βιώσιμο Νησί», ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Ομίλου VW Herbert Diess ανάβουν το πράσινο φως για την έναρξη της β’ φάσης του.

Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία για να γίνει η πρώτη αποτίμηση του προγράμματος «Αστυπάλαια: Έξυπνο και Βιώσιμο Νησί», αλλά και να τεθούν οι επόμενοι στόχοι

Μίας φάσης, που μετά την έναρξη του πυλώνα της ηλεκτροκίνησης μέσω του προγράμματος αντικατάστασης οχημάτων με ηλεκτρικά και τη δωρεά Δημοσίας Χρήσης ηλεκτρικών Οχημάτων εκ μέρους του Ομίλου VW, επεκτείνεται πλέον και στην «έξυπνη κινητικότητα» με την παρουσίαση μεταξύ άλλων της εφαρμογής «Astymove» που θα αποτελέσει την πλατφόρμα υπηρεσίας μοιραζόμενων ηλεκτρικών μίνι βαν στο πλαίσιο της δημοτικής συγκοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Επιβεβαιώνεται η επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis

Καταστηματάρχης σε Τσίπρα: «Μας πολεμούν ΔΕΗ και δαίμονες» (Photos/Video)

Μητσοτάκης από Κω: Νέο νοσοκομείο στο νησί, αιχμές κατά Τσίπρα για το προσφυγικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03