search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:22
MENU CLOSE

Μάντζος σε Ηλιόπουλο: Φρασεολογία Καμμένου για έγγραφο που έχει ήδη καταθέσει ο Λοβέρδος 

05.06.2022 20:17
mantzos-new

Απάντηση σε όσα ανέφερε νωρίτερα ο Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, για την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή Λοβέρδου σε παραποιημένο έγγραφο έδωσε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Αντιπαρερχόμαστε τη φρασεολογία του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που παραπέμπει ευθέως στον επί χρόνια πολιτικό τους συνεταίρο, Πάνο Καμμένο».

«Θα τα πούμε ακόμη μία φορά κι ελπίζουμε να μη μένει και ο κ. Ηλιόπουλος «άγρυπνος», ώστε να μπορεί να τα κατανοήσει πλήρως: Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει καταθέσει στη Βουλή το επίμαχο έγγραφο, στην πλήρη μετάφρασή του και έχει ληφθεί υπόψη από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2020», συμπλήρωσε.

«Προκαλεί εντύπωση γιατί αυτό το αποκρύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή μάλιστα που δημοσίευμα της «Αυγής» εκείνης της εποχής κάνει αναφορά στο επίμαχο έγγραφο κατά την πλήρη μετάφραση του. Επαναλαμβάνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δεν θα δεχθεί καμία σκιά. Δεν κατανοούμε, μάλιστα, γιατί ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ που ζητάμε από το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών να απαντήσει καθαρά τι συνέβη με τη φερόμενη παραποίηση του εγγράφου», καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δημήτρης Μάντζος.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Νέος γραμματέας με 88% ο Ανδρέας Σπυρόπουλος

ΚΚΕ: Το φετινό καλοκαίρι «θα είναι σκληρό», γιατί οι ελλείψεις είναι τεράστιες

Δένδιας: Η Ελλάδα απέναντι στην Τουρκία έχει στο οπλοστάσιό της τα πιο σύγχρονα επιχειρήματα του Διεθνούς Δικαίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:22