search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:46
MENU CLOSE

Οξεία ηπατίτιδα: Ύποπτο κρούσμα σε δίχρονο αγόρι στην Πάτρα

13.06.2022 23:35
paidiatrikinosokomeio_new

Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές με την περίπτωση ενός δίχρονου αγοριού που εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα της ηπατίτιδας που προσβάλει τα παιδιά.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, το παιδί νοσηλεύτηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, καθώς παρουσίασε συμπτώματα που εμφανίζονται στη γαστρεντερίτιδα (εμετό, διάρροιες).

Στη συνέχεια του δόθηκε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από λίγες μέρες νοσηλείας και αφού οι γονείς του υπέγραψαν για να εξέλθει από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε το προηγούμενο Σάββατο και οι γονείς του το μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Εκεί έλαβε άμεσα φαρμακευτική αγωγή και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του στη υποβλήθηκε αίτημα διακομιδής του στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Π. και Α. Κυριακού», καθώς εκεί λειτουργεί κέντρο για παιδιά που εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα ηπατίτιδας.

Το παιδί διακομίστηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Παίδων της Αττικής και οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τη συγκεκριμένη μορφή της παιδικής ηπατίτιδας.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Πάρο: Σε συναγερμό η Πυροσβεστική (Photos/Video)

Γιώργος Τράγκας: «Κατάθεση – φωτιά» στην Ασφάλεια τον εμπλέκει σε υπόθεση εκβιασμού – Πώς του χαρίστηκε τραπεζικό δάνειο

Ντου του «Ρουβίκωνα» στο τουρκικό προξενείο: Tρικάκια και συνθήματα υπέρ των Κούρδων και κατά της Τουρκίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:45