search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:11
MENU CLOSE

Κοντοβά – Καλημέρης: Βάφτισαν την κόρη τους Ada – Νονά η Σίσσυ Χρηστίδου! (Photos)

14.06.2022 11:11
christidoy-vaftisi-new

Ανήμερα Αγίου Πνεύματος στο Νυμφαίο με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου πραγματοποιήθηκε η βάπτιση της Ada, κόρης των Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρη.

Η βάπτιση του παιδιού ήταν να γίνει την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο, η νονά διαγνώστηκε με κορωνοϊό, οπότε το μυστήριο είχε αναβληθεί.

Οι γονείς προκειμένου να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους δεν ακύρωσαν το πάρτυ για τη μικρή Ada και απλά μετέθησαν την ημερομηνία της βάφτισης.

Τελικά το μυστήριο τελέστηκε χθες Δευτέρα 13 Ιουνίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος με τη μαμά και τη νονά της μικρής να αναρτούν συγκινημένες φωτογραφίες από μυστήριο.

«Ο ρόλος της νονάς είναι ιερός, η σχέση βαθειά και ουσιαστική. Σου την εμπιστεύομαι» έγραψε στη νονά και καλή της φίλη η Χριστίνα Κοντοβά με τη Σίσσυ Χρηστίδου να γράφει με τη σειρά της στη μικρή νεοφώτιστη: «Πάντα διπλα σου στο δρόμο για το φως… @ckontova σ´αγαπώ».

Διαβάστε επίσης:

Τρύφωνας Σαμαράς: «Είχα φίλο τραβεστί και τον έκρυψα στη ντουλάπα να μην τον δουν οι γονείς μου» (Video)

Rolling Stones: Ανέβαλλαν τη συναυλία τους στο Άμστερνταμ – Θετικός στον κορωνοϊό ο Μικ Τζάγκερ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξεφάντωσε μαζί με τα αδέρφια του σε συναυλία του Αντώνη Ρέμου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50