search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Εικόνα ντροπής: Στην εξέδρα οι επίσημοι και ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής στο περιθώριο

16.06.2022 10:07
AMEA NEW

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί από τα εγκαίνια των αθλητικών εγκαταστάσεων στην παραλία του Καρτερού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στην εξέδρα που είχε στηθεί για τα εγκαίνια είχαν βρει θέση πολιτικοί, δημοτικοί άρχοντες, παπάδες, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Για τον μόνο που δεν υπήρχε πρόνοια, και που τον άφησαν να κάθεται μόνος του, απομονωμένος, αποκομμένος από την εξέδρα των επισήμων, ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης!

Που κανονικά θα έπρεπε να είναι πρώτος-πρώτος στην εξέδρα των επισήμων. Αφού οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους παραολυμπιακούς αγώνες δείχνουν απαράμιλλο θάρρος και διδάσκουν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και ότι τίποτα δεν πρέπει να αποτελεί και δεν είναι εμπόδιο στα όνειρα του καθενός.      

Και όμως , οι διοργανωτές που τον είχαν προσκαλέσει δεν μερίμνησαν ώστε να τοποθετηθεί μία ράμπα ώστε να έχει πρόσβαση με το αναπηρικό του αμαξίδιο στην εξέδρα των επισήμων.

Θέλοντας να χρυσώσει το χάπι και να δικαιοολογήσει τα αδικαιολογητα μετά τα εγκαίνια ο Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε: 

«Ήταν λάθος και δεσμεύομαι πως δεν θα επαναληφθεί!
Τέτοια εικόνα, όπως η μη πρόνοια πρόσβασης του Προέδρου της Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee, Γιώργου Καπελλάκη, στην πρόχειρη εξέδρα για τον αγιασμό των εγκαταστάσεων Karteros Beach Sports Center, τέτοια παράλειψη δεν θα ξανασυμβεί».

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: 24χρονος ήρθε για διακοπές και βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Αλέξης Κούγιας: Έκανε μήνυση στη Φαίη Σκορδά – «Θα ακολουθήσει αγωγή για αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ»

Ελευσίνα: Ισχυρή έκρηξη σε ψητοπωλείο – Τι εξετάζει η αστυνομία (Video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:35