Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. ύπτιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος με χρόνο 52.57.
Ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε μακριά από το βάθρο, σε μια κούρσα που θα μείνει στην ιστορία, λόγω του απίθανο ρεκόρ του Τόμας Τσεκόν.
Ο Ιταλός διέλυσε το παγκόσμιο ρεκόρ, τερματίζοντας σε 51.60 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ακολούθησε ο Ράιαν Μέρφι με 51.97 και τρίτος τερμάτισε ο Χάντερ Άρμστρονγκ με 51.98.
Ο Χρήστου, που είχε προκριθεί ως πρώτος από τα ημιτελικά με χρόνο 52.09, δεν κατάφερε να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό του και κατέλαβε την πέμπτη θέση.
Διαβάστε επίσης:
Ναυάγιο Αντικυθήρων: Βρέθηκε το μαρμάρινο κεφάλι του αγάλματος του Ηρακλή (Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.