search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:25
MENU CLOSE

Βαλάντης για Survivor και παραγωγή: «Είναι ηθικοί εγκληματίες – Φέρθηκαν απάνθρωπα» (Video)

20.06.2022 10:26
valantis-new

Για την εμπειρία του στο Survivor μίλησε ο Βαλάντης, επισημαίνοντας ότι το μοντάζ της παραγωγής αλλοίωσε την εικόνα του προς το κοινό.

Μιλώντας στο Mega Καλημέρα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην περιπέτεια που πέρασε παλαιότερα με τον καρκίνο.

«Τα παιδιά μου πρέπει να στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να στραφώ νομικά εναντίον της παραγωγής. Κάποιες σκηνές που βλέπω κι εμπεριέχονται μέσα στη αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κύριου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας» ανέφερε, ενώ μιλώντας για την περιπέτειά του με τον καρκίνο τόνισε:

«Το 2018 όταν θα έμπαινα στο Nomads έκανα όλη την προετοιμασία και τον Σεπτέμβριο που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα και δυστυχώς ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα. Αυτό με πήγε πολύ πίσω ψυχολογικά κι έκανα καιρό να το ξεπεράσω»

Διαβάστε επίσης:

Σκάϊ: Το προσφυγικό στο επίκεντρο νέας ελληνικής σειράς (Photo)

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Φοίβο Κλαυδιανό – Έφυγε από το studio: «Ρε δεν μας παρατάς πρωί-πρωί» (Video)

Σασμός – Spoiler: Οι ελπίδες στενεύουν για την Αργυρώ – Ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Γεράσιμος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50