search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:32
MENU CLOSE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η πανάκριβη Bugatti του έγινε… παλιοσίδερα – Ποιος την τράκαρε (photos/videos)

21.06.2022 11:51
ronaldo_bugatti2

Η πανάκριβη Bugatti Veyron του Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε παλιοσίδερα, όταν έπεσε πάνω στον αυλόγυρο ενός σπιτιού στη Μαγιόρκα, αλλά ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος ο διάσημος ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Το ατύχημα έγινε σε ένα μικρό δρόμο στη Μπουνιόλα της Πάλμα δε Μαγιόρκα, όπου κάνει διακοπές ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τους οποίους επικαλείται η Sun, το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της  Bugatti και την έριξε πάνω στον τοίχο του συγκροτήματος κατοικιών Σα Κόμα. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, που κοστίζει περίπου 1,7 εκατομμύρια λίρες, καταστράφηκε.

Ο Ρονάλντο δεν βρισκόταν στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε πιθανότατα ένας από τους σωματοφύλακες του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έγινε στις 11 το πρωί, σε μικρό δρόμο και δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ούτε πεζός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε απολύτως τίποτα.

«Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τοίχο, αλλά  προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Δεν τραυματίστηκε κανένας και ο οδηγός ανέλαβε την ευθύνη για ό,τι έγινε», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τη Sun.

«Το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στον τοίχο που προστατεύει την κατοικία και πίσω από αυτόν τον τοίχο υπάρχει μία δεξαμενή υγραερίου», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η αξιόπιστη τοπική εφημερίδα Cronica Balear γράφει ότι ο σωματοφύλακας που πιστεύεται ότι οδηγούσε έφυγε από την περιοχή, αφήνοντας άλλους ανθρώπους του Ρονάλντο να διεκπεραιώσουν τις διαδικασίες με την αστυνομία και τις ασφαλιστικές.

Η ταυτότητα του σωματοφύλακα του Ρονάλντο δεν ανακοινώθηκε, αλλά είναι γνωστό ότι ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσλάβει ως άνδρες ασφαλείας δύο δίδυμους Πορτογάλους που είναι βετεράνοι των ειδικών δυνάμεων και υπηρέτησαν στο Αφγανιστάν.

Η συλλογή του CR7

Για τις ανάγκες μετακίνησης στη διάρκεια των διακοπών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει την αγαπημένη του Bugatti Veyron, που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 253 μίλια την ώρα και μία Mercedes-Benz G-Class, που είναι δώρο της γυναίκας του.

Η Bugatti είναι ένα από τα αυτοκίνητα που έχει στη συλλογή του ο CR7, που η συνολική αξία τους υπολογίζεται στα 17 εκατομμύρια λίρες. Στη συλλογή αυτή περιλαμβάνονται μία Aston Martin, μία Bentley και μία Ferrari Monza.

Πέρυσι, ο Ρονάλντο πρόσθεσε στη συλλογή του και μία Bugatti Centodieci, ένα αυτοκίνητο περιορισμένης κυκλοφορίας (η εταιρία έχει κατασκευάσει μόνο 10 τέτοια οχήματα) αξίας 8,5 εκατομμυρίων λιρών.

Ο στράικερ της Γιουνάιτεντ απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μαγιόρκα με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα παιδιά τους. Διαμένουν σε μία έπαυλη μακριά από αδιάκριτα μάτια, που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Τραμουντάνα. Ο Ρονάλντο, η σύντροφός του και τα παιδιά τους έφτασαν στη Μαγιόρκα με ιδιωτικό τζετ την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κολύμβηση: Πέμπτος στον κόσμο ο Χρήστου στα 100μ. ύπτιο

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Συγκλονιστικός ο Χρήστου – Έκανε ρεκόρ αγώνων και πήρε την πρόκριση για τον τελικό (Videos)

Xρυσή ολυμπιονίκης της Αθήνας μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 13:32