search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:35
MENU CLOSE

Μάντζος: «Ο Μητσοτάκης «ορκίζεται» στην εξάντληση της τετραετίας και την επομένη επισείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών»

21.06.2022 16:54
mantzos76-new

Αμφισημία και παραδοξότητα αποδίδει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός στο capital.gr για τις εκλογές.

 Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης βλέπει την αυτοδυναμία να απομακρύνεται και «τη μια στιγμή «ορκίζεται» στην εξάντληση της τετραετίας και την επομένη επισείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, περίπου ως «απειλή» ρίχνοντας, το φταίξιμο στην αντιπολίτευση».

Επισημαίνει, ότι οι υπουργοί του έχουν κατεβάσει τα μολύβια και έχουν επιδοθεί σε προεκλογικό αγώνα. «Όσο, όμως, η κυβέρνηση παγιδεύεται στον τακτικισμό της, τα προβλήματα παραμένουν. Ακρίβεια, ενεργειακή κρίση, πληθωρισμός εξουθενώνουν τους πολίτες. Η κοινωνία απαιτεί, εδώ και τώρα, υπευθυνότητα και άμεσες λύσεις. Η σταθερότητα, άλλωστε, προϋποθέτει σοβαρότητα», καταλήγει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Δένδια, Παναγιωτόπουλο: Εγκρίνετε την ημερίδα της Ε.Α.Α.Σ. εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών;

ΠΑΣΟΚ για ανακοινώσεις Μητσοτάκη: «Τα μέτρα που εξήγγειλε θα εξανεμισθούν – Η βενζίνη οδεύει στα 3 ευρώ»

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Καλοδεχούμενες οι πρόωρες που παραδέχτηκε ότι σχεδιάζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:34