search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:41
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ για ανακοινώσεις Μητσοτάκη: «Τα μέτρα που εξήγγειλε θα εξανεμισθούν – Η βενζίνη οδεύει στα 3 ευρώ»

21.06.2022 14:42
pasok_new

Σκληρή κριτική στις νέες εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Υπουργικό Συμβούλιο για το fuel pass  κάνει με ανακοίνωση του ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

«Η κυβέρνηση, σε όλο το διάστημα της κρίσης, παρακολουθεί σαν απλός παρατηρητής την αλματώδη αύξηση στις τιμές των καυσίμων. Χωρίς σοβαρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της αγοράς, το ράλι των τιμών θα είναι δίχως τέλος», σημειώνουν στο ΠΑΣΟΚ. 

«Με την Ελλάδα να έχει την τρίτη υψηλότερη τιμή βενζίνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το δεύτερο χαμηλότερο ΑΕΠ σε όρους αγοραστικής δύναμης, τα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός θα εξανεμισθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς η βενζίνη θα οδεύει στα 3 ευρώ. Θυμίζουμε άλλωστε ότι η τιμή της απλής αμόλυβδης ήταν στα 2,075 όταν ξεκίνησε το πρώτο fuel pass, ενώ σήμερα η μέση πανελλαδική τιμή έχει ξεπεράσει τα 2,42 ευρώ», σχολιάζουν στην Χαριλάου Τρικούπη. 

Παράλληλα το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει την πρόταση του για «μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα, που για να πιάσει όμως τόπο θα πρέπει να πλαισιωθεί και από αυστηρούς ελέγχους στην αγορά».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Λοβέρδος για εκλογές: «Κατά 70% θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου» (video)

Παρέμβαση Δένδια στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων για την τουρκική προκλητικότητα

Οικονόμου: «Η Ελλάδα απαντά με πράξεις στην εύκολη και άδικη κριτική της Τουρκίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 13:36