search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:17
MENU CLOSE

Παρά τη ζέστη ο «Σασμός» αντέχει- Η τηλεθέαση «δοκιμάζεται»

22.06.2022 18:23
sasmos65-new

Η εικόνα της γενικής κατάταξης δεν άλλαξε στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο με τη σειρά «Σασμός» να διατηρείται πρώτος σε προτιμήσεις και με αναλλοίωτη διαφορά τις τελευταίες ημέρες από το την επίσης εθιστική σειρά «Η γη της ελιάς» που έχουν ταυτόσημη ώρα προβολής.

Το χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha είχε κάμψη στην τηλεθέαση του όμως την απώλεια δεν την καρπώθηκε ο ανταγωνισμός από την συγκριτική παρατήρηση των δεδομένων από τη μια μέρα στην άλλη.

Σταθερότητα εμφάνισαν από κάθε άποψη η σειρά «Άγριες μέλισσες», το ριάλιτι «Survivor» και το τηλεπαιχνίδι «Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Η διαφοροποίηση σημειώνετε στις παρακάτω θέσεις καθώς τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ», «Deal» και «5χ5» που είχαν εμφανιστεί στο Top 10 της Δευτέρας, εκτοπίστηκαν από δελτία ειδήσεων, ειδησεογραφικές εκπομπές και τον «Τροχό της τύχης».

Διαβάστε επίσης:

Ο περίφημος φωτορεπόρτερ Αριστοτέλης Σαρρηκώστας παρουσιάζει το τρίτο βιβλίο του με τίτλο «Το τελευταίο ραντεβού»

Πρώτα καρέ από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια» του Open

Πλήγμα για το κύρος της ΕΡΤ, κατά την ΕΣΗΕΑ, η υπόθεση του «ανταποκριτή» φάντασμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:16