search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Της ζητούσε επίμονα να τα ξαναβρούν – Εριστικός και ευέξαπτος ο δράστης (photos/video)

24.06.2022 14:12
gynaikoktonia_koukaki33

Νέα στοιχεία για τη σχέση του 53χρονου γυναικοκτόνου με τη 46χρονη σύζυγό του, την οποία δολοφόνησε αργά το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο δράστης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μετά από καβγά την εν διαστάσει σύζυγό του στον λαιμό και τον θώρακα και στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα με κουρτίνες.

Μετά το έγκλημα τηλεφώνησε στον γιο του και τον ενημέρωσε για την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 24χρονος γιος του ζευγαριού έφτασε γρήγορα στο σπίτι για να βρει τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο νεαρός ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, αλλά όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σπίτι διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Ο δράστης μετά το τηλεφώνημα στον γιο του αποπειράθηκε χωρίς επιτυχία να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας σε βράχια με το αυτοκίνητο, στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να το παραχθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς τα τραύματά του είναι ελαφρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με το OPEN δεν αποκλείεται να λάβει εξιτήριο ακόμα και εντός της ημέρας και να μεταφερθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

«Τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα»

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» ήταν σύμφωνα με το protothema, τα πρώτα λόγια του 53χρονου μάγειρα στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Ζητούσε επίμονα επανασύνδεση

Ο 53χρονος μάγειρας, είχε φύγει από το διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και είχε νοικιάσει ένα άλλο στην περιοχή, όμως κάποιες φορές επέστρεφε στη σύζυγο του και ζητούσε επανασύνδεση. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε γυρίσει στο σπίτι και ζητούσε επίμονα από την 46χρονη να τα ξαναβρούν.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των συγγενών και του γιου του ήταν ένας ιδιαίτερα ευέξαπτος άνθρωπος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες καβγάδιζε συνεχώς και χωρίς λόγο με τη γυναίκα. Σύμφωνα με το enikos, όλοι τον χαρακτηρίζουν εριστικό και ως έναν άνθρωπο που έχανε εύκολα τον έλεγχο.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην τελική ευθεία η δίκη – Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης

Το μήνυμα Kατερινόπουλου στην αδερφή της Πισπιρίγκου: «Είναι κρίμα να πας φυλακή» (Video)

Ερέτρια: Φέρι μποτ παρέσυρε και βύθισε ιστιοφόρο – Διασώθηκε Γερμανός τουρίστας (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:18