search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:21
MENU CLOSE

Ινδονησία: Όλα του γάμου δύσκολα και ο γαμπρός… γυναίκα! (Photos)

24.06.2022 12:59
wedding_indonesia_new

Η σύζυγος έμαθε ότι είχε παντρευτεί μια… γυναίκα δέκα μήνες μετά τον γάμο και μάλιστα χάρη στην υποψιασμένη μητέρα της νύφης, που υποχρέωσε τον «γαμπρό» να γδυθεί με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το μυστικό που έκρυβε…

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίσσεται στην Ινδονησία, σύμφωνα με την Daily Mail. Η 22χρονη νύφη, η οποία στο ρεπορτάζ ονοματίζεται ως ΝΑ, συναντήθηκε με ένα άτομο που είχε προφίλ ως άνδρας, με το όνομα Ανάφ Αραφίφ, μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών. Ο γάμος έγινε γρήγορα, αλλά εξίσου γρήγορα άρχισαν και οι υποψίες από την μητέρα της νύφης. Κάποια στιγμή η πεθερά στρίμωξε τον «γαμπρό», ο οποίος υποχρεώθηκε να γδυθεί και έτσι αποκαλύφθηκε ότι ήταν γυναίκα.

Μετά το φιάσκο η 22χρονη ΝΑ έκανε μήνυση στον γαμπρό που αποδείχτηκε πως ήταν γυναίκα και η ιστορία έφτασε στα δικαστήρια.

Το  ζευγάρι είχε γνωριστεί μίας εφαρμογής γνωριμιών στην πόλη Τζάμπι. Η διαδικτυακή σχέση εξελίχθηκε σε στενή σχέση και ο Ανάφ, έμεινε μαζί με την ΝΑ για μια εβδομάδα για να την βοηθήσει να φροντίσει τους γονείς της που είχαν προβλήματα υγείας. Λίγες εβδομάδες μετά ο Ανάφ ζήτησε την ευχή των πεθερικών για να παντρευτεί την ΝΑ, όπως έγραψε η τοπική εφημερίδα Tribun News. Ο γάμος έγινε με επισημότητα, αλλά ύστερα από τέσσερις μήνες τα πεθερικά άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον γαμπρό τους.

Ο Ανάφ δεν είχε παρουσιάσει κανέναν συγγενή του στα πεθερικά και επιπλέον η μητέρα της νύφης παρατήρησε ότι ο γαμπρός της φρόντιζε να είναι πάντα ντυμένος ακόμα κι όταν πήγαινε για ντουζ. Η πεθερά παρατήρησε επίσης ότι το στήθος του Ανάφ ήταν πρησμένο, αλλά εκείνος υποστήριζε πως είχε κάποιο ορμονικό πρόβλημα.

Όσο περνούσε ο καιρός και η πεθερά δεν έπαιρνε ικανοποιητικές απαντήσεις, την έζωναν τα… φίδια. Έβαλε λοιπόν τον γαμπρό να γδυθεί και τότε αποκαλύφθηκε ότι ο Ανάφ ήταν γυναίκα, που ονομαζόταν Εραγιάνι και παρουσιαζόταν ως άνδρας ακόμα και στη δουλειά της.

Έτσι η Εραγιάνι από το γαμήλιο κρεβάτι με την ΝΑ βρέθηκε στο δικαστήριο, όπου όμως δικάζεται για παραποίηση του πτυχίου που πήρε από την ιατρική και όχι γιατί εμφανίστηκε στην ΝΑ ως… γαμπρός.

Διαβάστε επίσης:

«Το Καπέλο του Ψαρά»: Μία βόλτα στην υπερπολυτελή ντάτσα που συνδέεται με τον Πούτιν (photos)

Σπάνια σύνοδος πέντε πλανητών στον ουρανό (photos)

Ρωσία: Συντριβή στρατιωτικού μεταγωγικού αεροσκάφους – 4 νεκροί και 5 τραυματίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:21