search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:11
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πατέρας πνίγηκε στη θάλασσα μπροστά στον 15χρονο γιο του

27.06.2022 11:19
ekab new

Όταν είχαν ξεκινήσει για να απολαύσουν το μπάνιο τους πατέρας και γιος δεν φαντάζονταν αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια.

Το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Ακρωτήρι Επανομής, έχασε την ζωή του ένας άνδρας, 46 ετών, ενώ κολυμπούσε.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, ενημερώθηκε στις 19:00 για δύο κολυμβητές, οι ζωές των οποίων βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν ότι οι δύο κολυμβητές, ηλικίας 46 και 15 ετών(πατέρας και γιος), βουλγαρικής καταγωγής, είχαν ανασυρθεί στην παραλία από έτερους λουόμενους, ενώ πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 46χρονου, ενώ ο 15χρονος παραμένει νοσηλευόμενος.

Εικάζεται ότι ο πατέρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε και ο γιός στην προσπάθεια του να τον σώσει ήπιε αρκετό νερό

Οπως και να έχει από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε επίσης

Δημήτρης Λιγνάδης: Ημέρα λύτρωσης η σημερινή, αρνούμαι τις κατηγορίες – Δεν ήρθαν ποτέ στο σπίτι μου οι καταγγέλλοντες

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για τη θανάτωση του χιμπατζή: «Τηρήσαμε όλα τα πρωτόκολλα, δεν υπήρχε άλλη επιλογή» (video)

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Ο πατέρας μου ήταν ένα κτήνος – Φερόταν άσχημα και ήθελε να περνάει μόνο το δικό του» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:10