search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική κλοπή χρηματοκιβωτίου

27.06.2022 20:49
THESSALONIKI-NEW

Από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας πέταξαν το χρηματοκιβώτιο που αφαίρεσαν από διαμέρισμα ληστές στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι ληστές επέλεξαν αυτό τον τρόπο για να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο σε όχημα διαφυγής.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, που κατέθεσε μήνυση για την ληστεία, στη λεία της διάρρηξης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων χρήματα και πολύτιμα ρολόγια, εκτιμώμενης αξίας άνω των 800.000 ευρώ, και συγκεκριμένα 300.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ οι δράστες άρπαξαν και ρολόγια, η αξία των οποίων προσδιορίζεται σε 500.000 ευρώ.

Η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι. Οι ληστές απενεργοποίησαν τον συναγερμό, ενώ γύρισαν κάποιες από τις κάμερες ασφαλείας ώστε να μην καταγράφονται οι κινήσεις τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, το χρηματοκιβώτιο φορτώθηκε σε αυτοκίνητο, με τους δύο άνδρες να διαφεύγουν.

Σημειώνεται πως από την πτώση του χρηματοκιβωτίου, προκλήθηκαν φθορές στην προστατευτική τζαμαρία μπαλκονιού και σε μια μεγάλη τέντα του τετάρτου ορόφου, ενώ άνοιξε και τρύπα στο οδόστρωμα.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Ραφήνα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου (Video)

Σέρβος τουρίστας συνελήφθη για εγκλήματα πολέμου στη Βόρεια Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν, πέφτοντας με το ΙΧ στη θάλασσα (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43