search
ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 12:17
MENU CLOSE

Αγρίνιο: 54χρονος ήπιε μια χούφτα χάπια και αυτοκτόνησε

28.06.2022 09:22
asthenoforo new

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα σε διαμέρισμα στο κέντρο του Αγρινίου ένας άνδρας. Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών. 

Το ΕΚΑΒ το ειδοποίησε μια γυναίκα. Έκανε ένα δραματικό τηλεφώνημα τόσο στο ΕΚΑΒ όσο και στην αστυνομία. Ειδοποίησε για το απονενοημένο διάβημα του 54χρονου.

Ο άνδρας της είχε τηλεφωνήσει λίγα λεπτά πριν. Την είχε ενημερώσει ότι κατανάλωσε όλη την ποσότητα χαπιών που είχε στο σπίτι του. Της είπε ακόμη ότι δεν άντεχε άλλο τη ζωή του και ότι ήθελε να δώσει ένα τέλος.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το agrinionews  για να μπουν στο χώρο έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος στην οδό Παπαστράτου – χτυπούσαν επί ώρα και κανείς δεν τους άνοιγε. Εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως προβλέπεται, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας ενώ από τις αστυνομικές αρχές ενεργείται και προανάκριση για το σοκαριστικό συμβάν.

Ο αυτόχειρας διέμενε μόνος του και φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και για το λόγο αυτό λάμβανε τα χάπια.

Διαβάστε επίσης

Επιχείρηση διάσωσης 220 προσφύγων ανοιχτά της Κρήτης – Μεταφέρονται στην Κω

Τζανάκης: Θα φτάσουμε και στα 30.000 κρούσματα – Πότε θα αρχίσει η αποκλιμάκωση (Video)

Καιρός σήμερα: Υψηλές θερμοκρασίες – Σε ποιες περιοχές επιμένουν οι βροχές (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 02.09.2025 12:17