ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 23:55
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτος ο «Σασμός» - Μειώθηκε η διαφορά με τη «Γη της ελιάς»

28.06.2022 19:21

Η δραματική σειρά «Σασμός» του Alpha διατήρησε στην κατοχή του τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των τηλεθεατών την πρώτη ημέρα της εβδομάδας.

Οι «Άγριες μέλισσες» δείχνουν να έχουν… κατοχυρώσει την τρίτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, την ίδια στιγμή το «Survivor» παρουσίασε κάμψη με τη Nielsen να καταγράφει τη δυναμική του οριακά κάτω από το 6%.

Στη μέση του ημερήσιου Top 10 σταθερό το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές, με τον «Τροχό της τύχης» να το «παρακολουθεί» στην κούρσα της τηλεθέασης.

Η «σταθερή αξία» του Σκάι πλασαρίστηκε στην έβδομη θέση, στα «πάνω» του το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1, ξεπέρασε το «Live news» του Mega, που συμπίπτουν για περίπου ένα δεκάλεπτο και το «Deal» να πραγματοποιεί επανεμφάνιση, αυτή τη φορά στη δέκατη θέση.

Διαβάστε επίσης:

ΚΤΕΛ Ξάνθης: Σάλος με οδηγό που ζήτησε από κοπέλα να κατέβει γιατί φορούσε τοπάκι – Η θέση της Διοίκησης

Χαλάνδρι: Δίωξη για κακούργημα στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Βίντεο ντοκουμέντο από τις κόντρες

Stranger Things: Τελικά μπορεί και να μην τελειώνει στην 5η σεζόν; – Τι αποκάλυψαν οι δημιουργοί του

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 23:51
Exit mobile version