ΚΥΡΙΑΚΗ 03.08.2025 14:22
MENU CLOSE

Οι ελιγμοί του Ερντογάν και το «νεκρό» τηλέφωνο Αθήνας - Άγκυρας

30.06.2022 06:00

Μέρες τώρα διαβάζουμε ότι στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν θα έθετε θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών.

Άσε αυτό το «δεν μιλάω στο Μητσοτάκη» είναι υπέρ του Έλληνα πρωθυπουργού γιατί πες -πες, με τις κουβέντες όλο και κάποια ζημιά από την πίεση μπορεί να πάθεις.

Βέβαια, εδώ υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι και αφορά στην «ενδοσυνεννόηση» με την Τουρκία.

Η πρώην διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού η κυρία Ελένη Σουρανή, δεν είναι πια εκεί για να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον στενό συνεργάτη του Ερντογάν, Καλίν, οπότε σε μια δύσκολη κατάσταση, η έλλειψη συνεννόησης μπορεί να αποβεί μοιραία.

Κάποιοι διπλωμάτες λένε, ότι η νυν επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, δεν έχει το status για να διατηρήσει ένα τέτοιο δίαυλο, πολύ χρήσιμο σε δύσκολες ώρες.

Καθείς με τα … όπλα του και με τις δυνατότητες του.

Διαβάστε επίσης:

Οι εμμονές Τσακαλώτου και οι μπουρδολογίες στελεχών φρενάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Ποια ονόματα «παίζουν» για τη θέση υπηρεσιακού πρωθυπουργού

Ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, θα βάλει φωτιά στα τόπια των πρόωρων εκλογών

ΚΥΡΙΑΚΗ 03.08.2025 14:17
Exit mobile version