search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:31
MENU CLOSE

Τα συλλυπητήρια μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για τον θάνατο του Ηλία Νικολακόπουλου

30.06.2022 18:28
nikolakopoulos-12

«Η ξαφνική απώλεια του Ηλία Νικολακόπουλου αποτελεί πλήγμα για την επιστημονική έρευνα και τον σοβαρό πολιτικό διάλογο. Η δημόσια σφαίρα και η αναλυτική σκέψη στη χώρα μας χάνουν έναν από τους πιο συνεπείς και ευγενείς υπηρέτες τους. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αιφνίδια απώλεια ενός σεβαστού επιστήμονα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Με βαθιά οδύνη αποχαιρετώ τον Ηλία Νικολακόπουλο. Τον προοδευτικό διανοούμενο, τον φίλο, τον σύντροφο, τον συνεργάτη. Τον άνθρωπο που συνδύαζε με σπάνιο τρόπο επιστημονική γνώση με προοδευτική σκέψη και ακεραιότητα. Του χρωστάμε πάρα πολλά. Τα συλλυπητήριά μου στους δικούς του».

«Ο Ηλίας Νικολακόπουλος ήταν μια φωτεινή ακαδημαϊκή παρουσία. Η προοδευτική σκέψη του και η τεκμηριωμένη πολιτική του ανάλυση ήταν απόλυτα συνυφασμένες με τις εκλογικές βραδιές επί σειρά ετών. Ο ξαφνικός θάνατος του μας γεμίζει θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» είναι το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη, προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Είμαστε ανοιχτοί σε συγκυβέρνηση αρκεί να συμφωνήσουμε πριν τις εκλογές

Κώστας Μπακογιάννης: Ξανά υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων

Στην Καρδιολογική του «Ελπίς» ο Νικήτας Κακλαμάνης – Έκανε διπλό στεντ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:31