Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από το μακελειό (Videos)
Ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τις αιτίες που οδήγησαν στο μακελειό του Σαββάτου στην Αθήνα με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες αστυνομικούς.
Ο μοναδικός που είχε όπλο και πυροβόλησε ήταν ο άνθρωπος που μετέπειτα έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στους Αγίους Αναργύρους. Ο συγκεκριμένος ήταν κατώτερο μέλος της συμμορίας που εξαρθρώθηκε, ενώ ο άντρας που υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί ήταν ο αρχηγός.
Το ραντεβού δόθηκε προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποιος εύθυνεται για την εξάρθρωση της σπείρας και όταν ο πιστολέρο είδε ότι ο αρχηγός δεν ήταν μόνος αλλά συνοδευόταν από άλλα ατομα έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Οι δράστες ήταν σεσημασμένοι για ναρκωτικά.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Γεράσιμος Νοταράς
Θεσσαλονίκη: Άντρας έπεσε στη θάλασσα για να μην συλληφθεί (Video)