search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:33
MENU CLOSE

Δημήτρης Μάντζος: «Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να καλύψει την αποτυχία του στη διαχείριση των κρίσεων»

07.07.2022 18:04
pasok_new

«Τρία χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, ο κ. πρωθυπουργός εξακολουθεί να “ωραιοποιεί” την πραγματικότητα. Προσπαθεί να καλύψει την πολιτική και τεχνοκρατική ανεπάρκεια της κυβέρνησής του, την αποτυχία στη διαχείριση των κρίσεων, τη συσσώρευση προβλημάτων εις βάρος των πολλών και αδύναμων» δήλωσε ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Όπως ανέφερε ο κ. Μάντζος, ο κ. Μητσοτάκης άφησε «έξω από τον απολογισμό του την ανεύθυνη δημοσιονομική διαχείριση, την επιλεκτική φορολογική πολιτική για λίγους και ισχυρούς, την εργαλειοποίηση ακόμη και της πανδημίας για την αδιαφανή εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Τα κλειστά κλαμπ εξουσίας, τις απευθείας αναθέσεις, τον συμβιβασμό με τα μεγάλα συμφέροντα στην ενέργεια, το “επιτελικό χάος” των φυσικών καταστροφών. Τις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για το δημόσιο πανεπιστήμιο, τη δημόσια υγεία, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη νέα γενιά».

Υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας -μάταια- να “θολώσει” το θετικό του μήνυμα. «Του συνιστούμε να περιμένει ως τις εκλογές -αν πρώτα κατασταλάξει πότε θα τις κάνει- και να αναμένει τη λαϊκή ετυμηγορία. Και τότε θα φανεί ποιοι εργάζονται για το καλό του τόπου και ποιοι για τις καρέκλες και τα αξιώματα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι «τρία χρόνια μετά, το αίτημα για αλλαγή πολιτικής παραμένει επίκαιρο και ισχυρό.

Μαζί με την ανάγκη για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, μια αξιόπιστη επιλογή ορθού λόγου, απέναντι στον ελιτισμό και τον λαϊκισμό. Απέναντι στη συντήρηση, δεξιά και αριστερή».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε ΠτΔ: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να στηρίξει τους πιο αδύναμους 

Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας

Μπόρις Τζόνσον: Παραιτήθηκε από πρωθυπουργός (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:30