search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:28
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ (Videos)

07.07.2022 16:10
listeia-thessaloniki

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα σε κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να «σηκώνουν» χρηματοκιβώτιο, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, περιείχε κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται, από το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες από το εσωτερικό της επιχείρησης, οι ληστές καταφέρνουν να σπάσουν τα προστατευτικά ρολά και εισβάλουν στο κατάστημα. Ενώ περιεργάζονται αρχικά τον χώρο, κάνουν μια προσπάθεια να σηκώσουν ένα χρηματοκιβώτιο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Όμως, τις κινήσεις τους κατέγραψε και κάμερα ασφαλείας παρακείμενης επιχείρησης και το υλικό εξετάζεται από την αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, πέντε άνδρες με full face μάσκες  βγαίνουν από ένα αυτοκίνητο και με λοστούς ξηλώνουν τα ρολά ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου στην Θεσσαλονίκη.

Τη στιγμή που οι πέντε αυτοί άνδρες αρχίζουν και ξηλώνουν τα ρολά ασφαλείας, χτυπάει ο συναγερμός. Ωστόσο, εκείνοι παραμένουν ψύχραιμοι και συνεχίζουν αυτό που ξεκίνησαν να κάνουν με στόχο την αφαίρεση του χρηματοκιβωτίου.

Ένας από τους δράστες, έχει μείνει έξω από το κατάστημα, κάθεται απέναντι και κρατάει στα χέρια του δυο πυροσβεστήρες. Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, οι συνεργοί του βγαίνουν από το κατάστημα σέρνοντας το λάφυρο τους.

Ο συναγερμός συνεχίζει να χτυπά, κόσμος βγαίνει στα μπαλκόνια, όμως οι δράστες συνεχίζουν απτόητοι.

Οι άνδρες καταφέρνουν τελικά να φορτώσουν το χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πάνω από 18.000 νέα κρούσματα, σχεδόν 10.000 στην Αττική – Στα ύψη οι εισαγωγές στα νοσοκομεία

Φυλακές κορυδαλλού: Επίδειξη μόδας με «μοντέλα» κρατούμενες – «Η θηλυκότητα δεν φυλακίζεται» (Photos)

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 14:26