search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:37
MENU CLOSE

Κίτσου – Γκοτσόπουλος: Η τρυφερή σκηνή στις Άγριες Μέλισσες που γύρισαν τσακωμένοι – «Ήθελα να τη σκοτώσω» (Video)

11.07.2022 10:40
kitsoy-gotsopoylos-new

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στις Άγριες Μέλισσες παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής με πολλά στιγμιότυπα από τα παρασκήνια να έρχονται στο φως.

Παρά το γεγονός ότι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς υπήρχε γενικά πολύ καλό κλίμα, ήταν λογικό κάποιες στιγμές να υπάρχουν και εντάσεις.

Μια από αυτές, περιέγραψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ο οποίος -όπως αποκάλυψε- έπρεπε να γυρίσει μια τρυφερή στιγμή με τη Μαρία Κίτσου λίγα λεπτά μετά από έναν τσακωμό τους.

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που, ωστόσο, δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Οι 3 υποψήφιες διάδοχοι της Φαίης Σκορδά (Video)

X Factor: Η μεγάλη νικήτρια, οι ερμηνείες που καθήλωσαν και το live ξέσπασμα του Νίκου Μουρατίδη (Videos)

«Καλύτερα δε γίνεται»: Η «συγγνώμη» της Ναταλίας Γερμανού στο τέλος της εκπομπής της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28