search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:11
MENU CLOSE

X Factor: Η μεγάλη νικήτρια, οι ερμηνείες που καθήλωσαν και το live ξέσπασμα του Νίκου Μουρατίδη (Videos)

11.07.2022 09:11
x-factor-new

Τη μεγάλη νικήτρια ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου το βράδυ της Κυριακής με το X Factor live show να σημειώνει για ακόμη μια φορά υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση.

Για τελευταία φορά απολαύσαμε στη σκηνή την Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου και την Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Το μεγάλο έπαθλο ήταν 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records το οποίο όπως ανακοινώθηκε στο κλείσιμο της βραδιάς, κέρδισε η Κατερίνα Λαζαρίδου!

Λίγο πριν, η Έλενα Παναγιωτίδου συναντήθηκε στη σκηνή του X Factor live show με τον μέντορά της, Στέλιο Ρόκκο, ερμηνεύοντας μαζί το παραδοσιακό κομμάτι «Φτάνει φτάνει (Η ζωή μου κύκλους κάνει)».

Μια πολύ δυνατή στιγμή που μάγεψε τόσο τους κριτές όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Το live ξέσπασμα του Νίκου Μουρατίδη

Από τον μεγάλο τελικό του X Factor live show δεν έλειψαν και οι… πικρίες, με τον Νίκο Μουρατίδη να επιλέγει τη βραδιά αυτή προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στους «πληκτρολόγους» των social media.

Ο κριτής ξέσπασε απέναντι σε όλους αυτούς που εκφράζονται αρνητικά για τους διαγωνιζόμενους μέσω των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι λιγάκι έξαλλος με αυτούς τους πληκτρολόγους των social media οι οποίοι κάθονται στις καφετέριες και κρίνουν και κοροϊδεύουν κάποια από τα παιδιά μας.

Να τους πω λοιπόν ότι αυτά τα παιδιά έχουν ένα όνειρο και έχουν βάλει έναν στόχο και προσπαθούν. Ας καθίσουν λοιπόν αυτοί στις καφετέριες να πληκτρολογούν και να κοροϊδεύουν. Διότι τα παιδιά αυτά έχουν έναν στόχο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Καλύτερα δε γίνεται»: Η «συγγνώμη» της Ναταλίας Γερμανού στο τέλος της εκπομπής της (Video)

Φαίη Σκορδά: Στις 29 Αυγούστου αρχίζει εκπομπή στη νέα της τηλεοπτική στέγη

Η Μόσχα περιόρισε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:09