search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:45
MENU CLOSE

Στέλιος Ρόκκος: Απαντά για το φιλί στο στόμα στον Γεωργίου και τη μήνυση  ιερέα (Videos)

29.05.2022 12:07
rokkos_new

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος τις αντιδράσεις για το πολυσυζητημένο φιλί στο στόμα κατά τη διάρκεια του 1ου live του X-Factor.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση γιατί κι εγώ είμαι καρπερός. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας.  Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές, δηλαδή να πας να διπλοφιλίσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο να γυρίσει εκείνος σε λάθος χρόνο και να συμβεί αυτό» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς που τους πείραξε», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Σε αυτούς περιλαμβάνεται προφανώς και ο ιερέας από τη Λάρισα, ο οποίος θέλει να μηνύσει τους Στέλιο Ρόκκο και Αντρέα Γεωργίου για τις «απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας».

Στην επιστολή του στο ekklisia online, ο ιερέας επισήμανε μεταξύ άλλων: «Μια οικογένεια επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα και έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας.

Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο;

Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν Νόμοι.

Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Η ενότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την συμπληρωματικότητα των ρόλων και την σαρκική ένωση «…. καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν».

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Νάτσης: Το συνταρακτικό μήνυμα της συντρόφου του για τους 4 μήνες από τον θάνατό του (Photo)

Ολυμπία Κρασαγάκη: Αποκάλυψε τη μάχη με τον καρκίνο – Η συγκλονιστική ανάρτηση και το μήνυμα στήριξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η φαρμακερή ατάκα της Ναταλίας Γερμανού στον Πέτρο Ίμβριο: «Η Σουηδία μπροστά μας είναι κωμόπολη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:43