search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:21
MENU CLOSE

Νίκος Μουρατίδης για Μερκούρη: «Η μόνη φορά που μου τηλεφώνησε ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση» (Video)

11.02.2022 13:33
merkoyri-new

Ένα μεγάλο flashback στην καριέρα του έκανε ο Νίκος Μουρατίδης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη Μελίνα Μερκούρη η οποία -όπως τονίζει ο ίδιος- αποτέλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του.

«Η Μέλινα Μερκούρη ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε το 1976 όταν ήμουν σπουδαστής. Δεν συμφωνούσαμε τότε με το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και κάναμε ένα αντι-φεστιβάλ. Είχα μια ιδέα να γίνει το αντι-φεστιβάλ με τον Μάνο Χατζιδάκι να παίζει πιάνο και την Μελίνα Μερκούρη να τραγουδάει.

Η Μελίνα Μερκούρη δέχτηκε αμέσως αλλά δεν μίλαγε με τον Μάνο Χατζιδάκι. Πήγα στο γραφείο του Μάνου Χατζιδάκι δέχθηκε αλλά μου είπε πως δεν μου μιλάει η Μελίνα Μερκούρη. Πήγαμε μαζί με την Μελίνα Μερκούρη στο γραφείο του Μάνου Χατζιδάκι και έτσι μίλησαν γιατί όντως δεν μιλιόντουσαν.

Η Μελίνα Μερκούρη ήταν μοναδικό πλάσμα με πάρα πολλή πλάκα. Τρελαινόταν να μαθαίνει τα ερωτικά κουτσομπολιά των άλλων. Ποτέ δεν με έπαιρνε τηλέφωνο η ίδια η μόνη φορά που με πήρε είναι για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αναφερόμενος, μάλιστα, στη Μαρινέλλα, ο Νίκος Μουρατίδης τονίζει:

«Η Μαρινέλλα ήταν η μεγάλη σταρ δεν ερχόταν ποτέ στην εταιρεία που δούλευα. Όταν μου ζήτησαν να κάνουμε εξώφυλλο για τον δίσκο της τους έδωσα μια φωτογραφία της μαυρόασπρη με κλειστά τα μάτια, όλοι γέλασαν. Ήρθε ο παράγωγος της Μαρινέλλας και ζήτησε να δει τη φωτογραφία με τα κλειστά μάτια της άρεσε και ζήτησε να με δει».

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε, όμως, και για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, αναφέροντας τα εξής:

«Τέλη της δεκαετίας του ’70 μου έδιναν τα διπλάσια και τα τριπλάσια λεφτά οι εταιρείες  για να πάω. Όταν είχα φτιάξει όνομα στη δισκογραφία η Ζώη Λάσκαρη ζήτησε να με γνωρίσει για να της κάνω δημοσιές σχέσεις.

Όταν η Ζωή Λάσκαρη έκανε το “οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές” την πήγα να κάνει μια φωτογράφιση και με 4 άντρες που τους έλεγαν να την χουφτώσουν. Έκανα δίσκο στη Ζώη Λάσκαρη με ασκήσεις για αεροβική και τον ονόμασα ”zoi-robics”».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κορκολής: «Έγραψα τραγούδια στη Νάνα Μούσχουρη και τα απέρριψε» (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: Θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά (Video)

Ιταλία: Τέλος η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους- Ανοίγουν και πάλι ντίσκο και κλαμπ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50