search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:20
MENU CLOSE

Πούτιν: Ενοχλημένος με την εγκυμοσύνη της Καμπάεβα – «Δεν θέλει άλλα παιδιά και μάλιστα κόρες»

11.07.2022 14:20
putin_new

Λάστιχο έγιναν τα νεύρα του Βλαντίμιρ Πούτιν και μάλιστα από αυτόν που δεν το περίμενε. Ο λόγος για το «κορίτσι – λάστιχο», την εντυπωσιακή αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Αλίνα  Καμπάεβα, που λέγεται πως είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο άλλο ένα παιδί του Ρώσου προέδρου. Και γιατί είναι ενοχλημένος ο πρόεδρος; Γιατί η Καμπάεβα θα γεννήσει κορίτσι, κι ο πρόεδρος είπε … «φτάνει πια με τις κόρες».

Ο 69χρονος Πούτιν φημολογείται ότι έχει τέσσερα παιδιά με την φίλη του Αλίνα Καμπάεβα, την πρώην Ολυμπιονίκη, που είναι 30 χρόνια νεότερη του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Καμπάεβα ήρθαν στο φως από το κανάλι General SVR Telegram, που τροφοδοτείται από ανθρώπους που βρίσκονται στον κύκλο του Κρεμλίνου.

«Τα νέα δεν ευχαρίστησαν τον μελλοντικό πατέρα και πρόεδρο της Ρωσίας, που εξέφρασε την άποψη ότι έχει ήδη αρκετά παιδιά και πολύ περισσότερο κόρες. Κάτι που προκάλεσε μεγάλη ενόχληση στην Αλίνα Μαράτοβνα», έγραψε το General SVR Telegram, αναφερόμενο στην Καμπάεβα με το δεύτερο επώνυμό της.

Η Καμπάεβα λέγεται πως έχει αποκτήσει δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια από την σχέση της με τον Ρώσο πρόεδρο, που έχουν γεννηθεί στην Ελβετία, όπως έγραψε πριν από λίγο καιρό η ιστοσελίδα Page Six. Σύμφωνα με τις πηγές της Page Six, η μητέρα και τα παιδιά κρύβονται σε μυστική τοποθεσία στην Ελβετία.

Τον Μάιο ο ίδιος λογαριασμός στο Telegram έγραψε πως η Καμπάεβα είναι και πάλι έγκυος. «Ο Πούτιν διαπίστωσε ότι η φίλη του είναι και πάλι έγκυος, κάτι που δεν ήταν προγραμματισμένο», έγραψε η βρετανική Sun.

Ο Πούτιν έχει άλλες δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του με την Ρωσίδα Λουντμίλα Σκρέμπνεβα, την 36χρονη Μαρία Πούτινα, η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο Βορόντσοβα και την 35χρονη Κατερίνα Τιχόνοβα.

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου φημολογείται ότι έχει «και μία μυστική κόρη» την Λουίζα Ρόζοβα, γνωστή και με το όνομα Ελιζαβέτα Κριβόνογκικ, την οποία απέκτησε με την ερωμένη του στη δεκαετία του 1990, Σβετλάνα Κριβόνογκικ.

Η Καμπάεβα γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν και συνάντησε τον Πούτιν μετά το χρυσό μετάλλιο που πήρε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004, που την έφερε στο επίκεντρο του ρωσικού ενδιαφέροντος. Μέχρι το 2008 είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι ήταν «η Μυστική Πρώτη Κυρία» της Ρωσίας, η οποία προηγουμένως είχε το προσωνύμιο «το κορίτσι-λάστιχο», χάρη στις εντυπωσιακές φιγούρες της στη ρυθμική γυμναστική…

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο βίντεο: Τουρίστες καταγράφουν τη χιονοστιβάδα που τους «κυνηγάει» στο Κιργιστάν

Κορωνοϊός: Σαρώνει την Ευρώπη το θερινό κύμα της πανδημίας

Uber Files: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το σκάνδαλο – Οι παράνομες πρακτικές και τα «δρομολόγια» της διαπλοκής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07