ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 23:04
MENU CLOSE

Φωτιά τώρα στον δήμο Σαρωνικού: Βελτιωμένη η εικόνα - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις (Videos)

15.07.2022 11:38

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκεύης (15/7) στην περιοχή Φέριζα Σαρωνικού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, ο οποίος μίλησε στον Alpha, η κατάσταση μετά τις 12:30 το μεσημέρι άρχισε να βελτιώνεται.

Μάλιστα δόθηκε εντολή μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στη Φέριζα Σαρωνικού, προκειμένου να απομακρυνθούν προληπτικά από την περιοχή τους και να κατευθυνθούν στο Λαγονήσι.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει:

«Αν βρίσκεστε στη Φέριζα εκκενώστε τώρα προς Λαγονήσι. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

Στην περιοχή επιχειρούν πλέον 92 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 22 οχήματα, 4 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Συνδρομή και από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ με εντολή Αρχηγού ΠΣ, κλιμάκιο της Δ.Α.Ε.Ε. έχει μεταβεί για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά στην περιοχή του Κουβαρά η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Αναβύσσου

Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στη Φέριζα Σαρωνικού, η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή της Αναβύσσου στους εξής δρόμους:

  • Στη λεωφόρο Αναβύσσου από το ύψος της οδού Αριστόδικου.
  • Στη λεωφόρο Καραμανλή από το ύψος της οδού Ελαιών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φέριζα.
  • Στην επαρχιακή οδό Κερατέας-Αναβύσσου από το ύψος του καταστήματος με την επωνυμία «Το μαντρί».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Ματίνα Παγώνη για παραλλαγή «Κένταυρος»: Θα έρθει και στην Ελλάδα (Video)

Θεσσαλονίκη: Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικούς στη Μενεμένη – Έσπασαν το περιπολικό (video)

Λέρος: Χτύπησε τη γυναίκα του και την κόρη της που πήγε να τη βοηθήσει

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 23:04
Exit mobile version