search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Παπαπέτρου – Οδεύει προς Παρτιζάν

15.07.2022 18:09
papapetrou_new

Τέλος (και επισήμως) από τον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου, καθώς οι πράσινοι με ανάρτησή τους αποχαιρέτησαν τον παίκτη.

Ένα κεφάλαιο έκλεισε για τους «πράσινους» και τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν», αναφέρει η πράσινη ΚΑΕ στο μήνυμά της προς τον μέχρι και σήμερα αρχηγό της ομάδας.

Ο Παπαπέτρου, σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, οδεύει προς την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με την οποία φέρεται να υπάρχουν ήδη επαφές.

Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Παναθηναϊκός, ουσιαστικά αφήνει ελεύθερο τον Παπαπέτρου να φύγει, και δεν θα λάβει το buy-out ύψους 400.000 ευρώ, το οποίο έληγε σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Σε «τρελά κέφια» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Χόρεψε παρέα με τον Νίκολα Πέκοβιτς (Video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προπόνηση στο ΟΑΚΑ μαζί με τον μικρό του γιο (Photos)

Κύμα… «συμπαράστασης» στα social media για το ενοίκιο που «ζορίζει» τον Τσιτσιπά: «Στείλε iban να σου βάλουμε κατιτίς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:10