search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:22
MENU CLOSE

Δωρεάν φιλοξενία στους πυρόπληκτους – Πού πρέπει να απευθυνθούν

20.07.2022 13:54
pyropliktoi_new

Δεκάδες κάτοικοι έχουν υποχρεωθεί τις τελευταίες ώρες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω της μεγάλης φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προβεί σε περισσότερους από 600 απεγκλωβισμούς πολιτών.

Για τον λόγο αυτόν, έχει εξασφαλιστεί δωρεάν προσωρινή φιλοξενία πολιτών που επλήγησαν από την πυρκαγιά, κατόπιν επικοινωνίας του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, αρμόδιο για θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, οι πολίτες που δεν μπορούν να επιστρέψουν στις οικίες τους, μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (213 15 10 100) και, δηλώνοντας τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση οικίας και ΑΔΤ), να λαμβάνουν σχετική καθοδήγηση.

Διαβάστε επίσης:

Ανθούσα: Συγκλονίζει η γυναίκα του αυτόχειρα «Δεν ήρθε καμία φορά η πυροσβεστική» (video)

Ελένη Γερασιμίδου: Κάηκε το σπίτι της στην Παλλήνη – «Δεν είναι πια κατοικήσιμο» (Video)

Προθεσμία πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Τη Δευτέρα η απολογία για την απόπειρα ανθρωποκτονίας (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:22