search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:00
MENU CLOSE

Αγάπη και οργή στην «Άγρια Γη» από μια απαγωγή – Οι πρωταγωνιστές στο καθημερινό σίριαλ του ΣΚΑΪ

21.07.2022 15:13
ΑΓΡΙΑ ΓΗ

Οριστικοποιήθηκε το καστ ηθοποιών της καθημερινής δραματικής σειράς μυθοπλασίας «Άγρια γη» που θα προτείνει από τη νέα σεζόν ο ΣΚΑΪ.

Από το Σεπτέμβριο μαζί με τη Ζέτα Δούκα οι τηλεθεατές θα βλέπουν στην πλοκή της σειράς τους Στέφανο Μιχαήλ, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ορέστη Τζιόβα, Χριστόδουλο Στυλιανού, Κώστα Φαλελάκη, Στράτο Τζώρτζογλου, Έλενα Ασημακοπούλου αλλά και τις Μαρια Ζορμπά και Σόφη Ζαννίνου σε κομβικούς ρόλους.

Κεντρική φιγούρα της ιστορίας ο Άρης, ο οποίος, σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, επιστρέφει στην πατρογονική γη έπειτα από χρόνια, πολλά, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία και αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Ο Άρης (τον κάνει ο Στέφανος Μιχαήλ) θέλει να πιάσει το νήμα της ζωή του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις «άκρες» που «κόπηκαν», θα πρέπει να ψάξει και να τιμωρήσει αυτήν που έφταιξε. Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδερφό, την Όλγα (την κάνει η Δούκα).

Ο τόπος του στο μεταξύ έχει αλλάξει, επίσης και οι άνθρωποι του, αλλά και πολλά άλλα μαζί. 

Ξαναβρίσκει την παιδική φίλη του, την Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη), κόρη της γυναίκας η οποία ευθύνεται για όλα όσα πέρασε εκείνος. Η Ελπίδα όμως είναι παντρεμένη και με παιδί. Η συνάντηση τους είναι καταλυτική.

Η σκηνοθεσία είναι των Χάρη Μαζαράκη και Λίνου Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης:

Ροντέο με τις συνδρομητικές υπηρεσίες ροής – Οι κυβερνήσεις θέλουν να τις… δαμάσουν

Όλα τα μπινελίκια πυρόπληκτων σε δημοσιογράφους σε ένα βίντεο

ΕΡΤ1: Σε σκέψεις για το πρωινό – Τα πρόσωπα που εξετάζονται για το ΣΚ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06