search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:10
MENU CLOSE

Όλα τα μπινελίκια πυρόπληκτων σε δημοσιογράφους σε ένα βίντεο

21.07.2022 12:27
tselikas_new

Η οργή των κατοίκων που είδαν τις περιουσίες τους να απειλούνται ή ακόμη και να καίγονται από τη φωτιά στην Πεντέλη ξέσπασε σε βάρος των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα για να καλύψουν το ρεπορτάζ, ενίοτε ωστόσο χωρίς να επιδεικνύουν την αναλογία ευαισθησία που απαιτούσαν οι στιγμές.

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας έγινε αποδέκτης της οργής κατοίκου στην Παλλήνη ο οποίος τον «στόλισε» με διάφορα… γαλλικά.

Στη συνέχεια ρεπόρτερ του Mega ήρθε αντιμέτωπος με άλλον κάτοικο που σε έξαλλη κατάσταση κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί είναι περισσότεροι από τους πυροσβέστες.

Άλλος κάτοικος έβρισε σε ρεπόρτερ του OPEN καλώντας την να αφήσει την κάμερα και να «πιάσει καμιά μάνικα».

Τέλος πυροσβέστης έξαλλος διώχνει ρεπόρτερ η οποία προσπαθούσε να του πάρει δήλωση την ώρα που προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά που έκαιγε σπίτι.

Το luben συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τις αντιδράσεις των πολιτών που «πέρασαν» στον αέρα μέσα από τις ζωντανές συνδέσεις των καναλιών.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ1: Σε σκέψεις για το πρωινό – Τα πρόσωπα που εξετάζονται για το ΣΚ

ΑΝΤ1: «Κλείδωσε» η πρεμιέρα των «Ράδιο Αρβύλα» – Πότε επιστρέφουν

H τηλεθέαση το βράδυ της πυρκαγιάς στην Πεντέλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06